Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ REAL FM 20.03.2012Ο Π.Καμμένος μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, προανήγγειλε την προσχώρηση στο κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» της διαγραμμένης από τη Νέα Δημοκρατία βουλευτού κ. Μ.Ιατρίδη, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι πολύ κοντά στην ένταξή του στο νέο κόμμα βρίσκεται και ο έτερος διαγραμμένος Παναγιώτης Μελάς. «Στις 2 το μεσημέρι με ειδοποίησε η Μίκα Ιατρίδη ότι θέλει να έρθει κοντά μας στους "Ανεξάρτητους Έλληνες"».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιάννη Δημαρά, ο κ. Καμμένος είπε ότι «συνομιλούμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε συμφωνήσει». Ο πρόεδρος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» υποστήριξε ότι η πτώχευση για τη χώρα έχει επέλθει, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δε λέω ότι είμαι υπέρ της πτώχευσης αλλά η συγκυβέρνηση και τα Μνημόνια 1 και 2 έχουν οδηγήσει στην πτώχευση».

Ο Π.Καμμένος είπε ότι τις επόμενες ημέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του κόμματος, που θα περιλαμβάνει – όπως είπε – «συγκεκριμένες προτάσεις και συγκεκριμένες λύσεις» για την επόμενη μέρα μετά τις εκλογές.


Ακούστε τί δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου

    

  • Πάνος Καμμένος Χατζηνικολάου

 

ΠΗΓΗ:www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου