Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ...

Καλημέρα,

Μετά την τροπολογία για την διαγραφή των δανείων που έπαιρναν τα κόμματα ενω είχαν πλεόνασμα ,ΠΑΣΟΚ 2004-2008, ο ταμίας του αρχιερέα της διαπλοκής και μεσάζων του Χριστοφοράκου της siemens επιστρέφει.

Σέ λίγο η συγκυβέρνηση βλέπω να τον βάζει και διαπραγματευτή για τα υποβρύχια που πληρώνει ενώ Έλληνες και Ελληνίδες συνταξιούχοι δεν πληρώνονται αυτά που το κράτος δεκάδες χρόνια τους παρακρατούσε απο τον ιδρώτα τους.

Προκαλούν νομίζοντας ότι... "θα το ξεχάσει ο λαός και θα μας ξαναψηφίσει"...

ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ                                                                    

Ο Τσουκάτος των θαλαμηγών στο πλευρό του Βενιζέλου





Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες οι Βενιζέλος-Τσουκάτος.

Εδώ και μήνες ο θρυλικός στρατηγός δουλεύει για τον Βενιζέλο και πολλοί αποδίδουν σε κείνον το γεγονός ότι ο Χρήστος Παπουτσής δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες υπογραφές.

Η νέα αποστολή του Τσουκάτου είναι να παρουσιάσει μια εντυπωσιακή νίκη του Βενιζέλου την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον εαυτό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα εγγεγραμμένα μέλη του ΠΑΣΟΚ αριθμούν κοντά στις 130.000 ενώ οι ενεργοί-αυτοί δηλαδή που πληρώνουν τακτικά τη συνδρομή τους-μόλις που αγγίζουν τις 30.000.

Ο Τσουκάτος ετοιμάζει τη φιέστα της Κυριακής ενώ οι άσπονδοι φίλοι του μιλάνε ήδη για καλπονοθεία δια χειρός στρατηγού.

O στρατηγός έγινε διάσημος όταν ο Θόδωρος Πάγκαλος  απεκάλυψε τη παρουσία του στη θαλαμηγό του Σωκράτη Κόκκαλη.                                                                                                                           ΠΗΓΗ:www.kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου