Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Καλώς όρισες Χρήστο στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Καλώς όρισες Χρήστο στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Σε φοβάται ο 8500 το μήνα χώρια η καρταρόμπα και σε κατηγορεί για αυτό που κάνει αρπάζοντας 14 μισθούς τον μήνα απο την τσέπη των Ελλήνων.

ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ                                                                    

Ζώης: Γνώριζα πως θα δεχθώ λάσπη αλλά δεν περίμενα πως θα γίνει τόσο αδέξια

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Μαρτίου 19, 2012

Δεν πρόλαβε να περάσει λίγη ώρα από τη στιγμή που ο ανεξάρτητος βουλευτής Λάρισας κ. Χρήστος Ζώης ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τους ανεξάρτητους Έλληνες και ήδη ξέσπασε η πρώτη μάχη χαρακωμάτων.

Αιτία μια ανάρτηση του υπεύθυνου τύπου της ΝΔ κ. Γιώργου Μουρούτη στον λογαριασμό του στο facebook, με την οποία ουσιαστικά επιτίθεται εναντίον του Χρήστου Ζώη. 

Ειδικότερα ο κ. Μουρούτης γράφει στο facebook:

«Σήμερα ο Χρήστος Ζώης, ανακοίνωσε την προσχώρησή του στους Α.Ε. Προς ενημέρωσή σας, ο κ. Ζώης ήταν ο φανατικότερος υποστηρικτής του πρώτου Μνημονίου. Του Μνημονίου που μας οδήγησε στην καταστροφή. Τώρα βρίσκεται απέναντι από τη Ν.Δ. υποστηρίζοντας την “μονομερή διαγραφή του χρέους”, δηλαδή την επιστροφή στη δραχμή. Ο ίδιος ο κ. Ζώης και με την πρώτη επιλογή του, αλλά και σήμερα, έβαλε τον εαυτό του απέναντι από τον κόσμο της Ν.Δ. Στόχος του να μην φτάσει η Παράταξη στην αυτοδυναμία. Ο κόσμος θα τον κρίνει…»

To larissanet.gr ζήτησε το σχόλιο του ανεξάρτητου βουλευτή, ο οποίος σημείωσε πως εκπλήσσεται τόσο από τον πανικό που δείχνει η ανάρτηση του υπευθύνου του γραφείου τύπου της ΝΔ, πολύ δε περισσότερο από την ποιότητα της συγκεκριμένης ανάρτησης.Ο κ. Ζώης δήλωσε χαρακτηριστικά στο larissanet.gr:

«Παραπέμπω όλους τους ενδιαφερομένους στην ομιλία μου στην ΚΟ ομάδα της ΝΔ, μια μόλις ημέρα πριν τη διαγραφή μου. Υπενθυμίζω το συγκεκριμένο απόσπασμα:«Κύριε Πρόεδρε τον Μάιο του 2010 σας ζήτησα να μην ψηφίσουμε το Μνημόνιο Ι. Τότε είμασταν μαζί και δικαιωθήκαμε. Ελπίζω ειλικρινά στο 2ο Μνημόνιο εσείς να δικαιωθείτε και εγώ να διαψευσθώ. Παρά το γεγονός ότι συμμερίζομαι και κατανοώ το σταυρό που σηκώνετε πρέπει να είμαι έντιμος μαζί σας. Δεν θα έχουν την ψήφο μου τα μέτρα που προτείνονται στο λαό! Ό,τι γίνει πρέπει να γίνει μόνο αφού έχουν μεσολαβήσει εκλογές και έχει ακουσθεί ο λαός»

Αλήθεια όταν λέει κανείς τα παραπάνω ενώπιον του ίδιου του προέδρου της ΝΔ και του συνόλου της ΚΟ, γιατί δε νοιώθει κανείς την ανάγκη να τα διαψεύσει;
Πολύ απλά γιατί όλοι γνώριζαν τη στάση μου.
Σας παραπέμπω επίσης σε συνέντευξή μου στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9, 84 και στους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη και Χρήστο Ράπτη, δυο ημέρες πριν την ψήφιση του πρώτου μνημονίου, όπου και ανακοίνωσα τις αποφάσεις μου.

Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με τη συγκεκριμένη ανάρτηση, η οποία εκθέτει τον εμπνευστή της. 

Γνώριζα πως θα δεχθώ λάσπη αλλά δεν περίμενα πως θα γίνει τόσο αδέξια. Περισσότερο προσοχή την επόμενη φορά». 

 Άρχισαν οι χοροί!

Λ.Π

larissanet.gr

ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου