Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012

έρχεται κατάσχεση τής πρώτης κατοικίας πρέπει να γίνει γνωστή σε όλη τήν χώρα.

Χριστός Ανέστη.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε τα κόμματα τής συγκυβέρνησης οι υποτελείς τής τρόικας Βενιζέλος-Σαμαράς σπαταλώντας τα χρήματα απο τίς κομμένες συντάξεις και μισθούς τών Ελλήνων που άρπαξαν μέσω τής χρηματοδότησης τών κομμάτων άρχισαν τήν προπαγάνδα.

Εμείς δέν πρόκειται να πάρουμε ενισχύσεις από τούς εργολάβους του δημοσίου και τούς νταβατζήδες για να πληρώσουμε σποτάκια, δέν ξεπουλάμε τήν ελευθερία του λόγου μας και τήν αλήθεια για να αγοράσουμε τηλεοπτικό χρόνο.

Σύμμαχος μας μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Όλοι εσείς που πρέπει να περάσετε τα μηνύματα σε όλους τούς Έλληνες και τίς Ελληνίδες που θα βομβαρδιστούν απο τήν προπαγάνδα τών συγκυβερνητών με δικά σάς χρήματα που έκλεψαν για το καλό μας.

Η είδηση ότι έρχεται κατάσχεση τής πρώτης κατοικίας πρέπει να γίνει γνωστή σε όλη τήν χώρα. Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν συμφωνήσει.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ                                                                                                                                               

Απαιτεί πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας η τρόικα

0
Στο μάτι της τρόικας έχει μπει η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων και ειδικά οι κατοικίες. Το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στη χώρας μας που υπολογίζεται στο 73% φαντάζει παράλογο στα μάτια των δανειστών μιας χώρας υπό καθεστώς επιτροπείας και γι’ αυτό δρομολογούνται παρεμβάσεις-σοκ για να αλλάξουν το χάρτη του real estate.

Ο Τόμσεν και η παρέα του έχουν απαιτήσει -σύμφωνα με πληροφορίες- να αρθεί η απαγόρευση των πλειστηριασμών που ισχύει από το 2008. Η απαγόρευση ισχύει μέχρι το τέλος του 2012 και η τρόικα ζητά να καταργηθεί με το… πακέτο χαρατσιών και νέων μέτρων του Ιουνίου.

Χιλιάδες Έλληνες σε άμεσο κίνδυνο

Εάν ισχύει η άρση της απαγόρευσης κατ’ επιταγή της τρόικας, αυτό σημαίνει πως αυτόματα βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο χιλιάδες Έλληνες, ο οποίοι θα δουν το σπίτι τους να βγαίνει στο «σφυρί» έναντι πολύ χαμηλού τιμήματος.

Με βάση το νόμο που ισχύει σήμερα, απαγορεύονται οι πλειστηριασμοί για ποσά άνω των 200.000 ευρώ για φυσικά και νομικά πρόσωπα, για πρώτη κατοικία ανεξαρτήτως του ύψους της οφειλής, ενώ τη διαδικασία αποφεύγουν και όσοι έχουν ενταχθεί στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδας, το 14% των στεγαστικών δανείων δεν εξυπηρετείται. Από τα συνολικά 78,1 δισ. ευρώ τέτοιου είδους δανείων, τα 11 δισ. ευρώ βρίσκονται στο «κόκκινο»…           ΠΗΓΗ:www.peristerinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου