Τρίτη 17 Απριλίου 2012

«Villa Kammenes»

Στο ANEXARTITOI HELLINES η πόρτα θα είναι πάντα συνεπής..........                                                    

«Villa Kammenes»

Το νέο hot spot της εγχώριας νυχτερινής ζωής λεγόταν «Villa Kammenes».  Κάθε βράδυ στο καινούργιο αυτό στέκι γινόταν του Κουτρούλη ο γάμος, λαϊκό προσκύνημα, το σύστριγκλο. Στην αρχή κάποιοι Σαμαρικοί, θέλοντας να αναχαιτίσουν την μετακίνηση των πελατών τους προς το νέο στέκι, διέδιδαν ότι τα ξηροκάρπια (έπειτα από ντου του ΕΦΕΤ), βρέθηκαν ποντικοκατουρημένα και ότι το αλκοόλ προερχόταν από κατασχεμένα μπουκάλια της εποχής της ποτοαπαγόρευσης στην Αμερικη- ήτοι το 1920. Κάτι τέτοιο εντούτοις, απεδείχθη αναληθές, συκοφαντικό και προβοκατόρικο και είχε ως αποτέλεσμα ο Έλληνας ξενύχτης να βάλει ακόμα περισσότερο στην καρδιά του το V. Kammenes. Το clubaki γνώριζε πρωτοφανή επιτυχία διότι χώρια που δε σέρβιρε μπόμπες σαν τα παρακείμενα Samarock n' Roll και Benneonda, χώρια που δε μάζευε βίζιτες και ψώνια, είχε και μια αποδεδειγμένα αντιμνημονιακή τοποθέτηση. Τροϊκανό ρουθούνι δεν είχε πατήσει το πόδι του εκεί μέσα! Όση «ζημιά» κι αν ήταν διατεθειμένο να κάνει. Όσες σαμπάνιες κι αν σκόπευε ν' ανοίξει.    
Γι' αυτή την αποστολή είχε επιστρατευθεί ο πλέον αξιόπιστος και έμπειρος πορτιέρης των Αθηνών και πάσης της Ελλάδος. Ο Πάνος. Ένα γεροδεμένο, φουσκωτό παλικάρι που είχε ξοδέψει πολλά τέρμινα στα γυμναστήρια για να μπορεί ν' ανταπεξέλθει στο δύσκολο αυτό ρόλο. Φημολογείται ότι μόνος του ο Πάνος κατόρθωσε να καταχερίσει κείνη τη θρασεία την Αγκέλα, που χε καταφθάσει κορδωμένη και σινάμενη στο μαγαζί αλά μπρατσέτα με κάτι Σοϊμπλέους και  Ρεσλεραίους και ηρνείτο να δεχθεί no, for an answer.
-Το μαγαζί είναι full!
-Τί πάει να πει full? Πες στο νεαρό, Βόλφρανγκ, οτι νο γκούτεν αρνούτεν σε Τρόϊκάνεν, διασκεδάζειν στο προτεκτοράτον!
-Full, μανδάμ πα να πει ότι είμαστε τίγκα, μέχρι τα μπούνια! Δε χωράτε! Γκέγκε? Αλλά και να χωράγατε, πάλι πόρτα θα τρώγατε!
Η συνέχεια περιλαμβάνει ψιλές, χοντρές και μέτριες, με τον Πάνο να καταχειροκροτείται και να επευφημείται από τους πελάτες.
Σ' ένα άλλο περιστατικό, μισή ντουζίνα σερβιτόρια και μπουφετζήδες από το Samarock n' Roll, οι οποίοι είχαν σουταριστεί γιατί δε νέρωναν όσο έπρεπε τα ποτά, θέλησαν να μεταφερθούν στο «Villa Kammenes». Ο Πάνος, έπειτα από σκέψη, η αλήθεια είναι, αποφάσισε να τους γειώσει με Καστελόριζο και Η.Π.Α.
Σημείωση
Για να μην περάσει από κανενός το μυαλό ότι εγώ ο Κοπρίτης πληρώνομαι για να κανακεύω τον Πάνο τον πορτιέρη, θα καταθέσω το εξής: θα αναμένω με μεγάλη επιφύλαξη να δω την πορεία και την εξέλιξή του, όταν το στέκι του καθιερωθεί και κάνει μερικά χιλιόμετρα στη νύχτα. Αν αρχίζει να νοθεύει ποτά, να δίνει τα καλύτερα τραπέζια σε γνωστούς της show biz και να περνά απ' την πίσω πόρτα Ραϊχενμπαχαίους, υπόσχομαι να τον περιλάβω καταλλήλως!                                                                                     ΠΗΓΗ:hephaestus365gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου