Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

                                       
«Πάνο μπες εγγυητής να έχουμε κυβέρνηση μετά τις εκλογές», ήταν η φράση που ακούστηκε πάρα πολλές φορές στην επίσκεψη που έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος στην αγορά της Μυτιλήνης.
Μιλώντας με κατοίκους και καταστηματάρχες ο Πάνος Καμμένος, ακούγωντας την αγωνία τους, διαβεβαίωνε σε όλους τους τόνους ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι οι εγγυητές του σχηματισμού κυβέρνησης εθνικού σκοπού «ο κόσμος να χαλάσει» όπως είπε χαρακτηριστικά.
Όταν μάλιστα καταστηματάρχης του επεσήμανε ότι ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος με τα όσα συνέβησαν με τις εντολές σχηματισμού κυβέρνησης και στις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών, ο Πάνος Καμμένος απάντησε:
«Εμάς μας απέκλεισαν από τις τρεις κρίσιμες συσκέψεις. Αλλά τώρα τα παιχνίδια τους τελείωσαν. Θέλουν δεν θέλουν εκείνοι που τορπίλισαν την κυβέρνηση για τις καρέκλες τους και μας πήγαν σε εκλογές, θα αναγκαστούν να πάρουν το μήνυμα της εθνικής ενότητας, εγκαταλείποντας τα Μνημόνια που υπέγραψαν. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σας εγγυώνται ότι κανένας αρχηγός δεν θα βγει από την αίθουσα των συσκέψεων, αν δεν συμφωνηθεί κυβέρνηση εθνικού σκοπού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου