Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

                   
 
Περιοδεία στις Κυκλάδες πραγματοποιεί από σήμερα Σάββατο 26 Μαΐου 2012 ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος, ξεκινώντας το πρωΐ με δυο φουσκωτά από το λιμάνι του Πόρτο Ράφτη.
 
Πρώτος σταθμός ήταν η Τζιά (Κέα) και στη συνέχεια επισκέφθηκε την Κύθνο, την Σέριφο, την Σίφνο και την Κίμωλο.
 
Τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνοδεύουν ο τομεάρχης Άμυνας και Ασφάλειας αρχιπλοίαρχος ε.α. Βασίλης Πολίτης, ο βουλευτής Κυκλάδων Μάριος Βουτσίνος που κατάγεται από την Σύρο, οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων Πέτρος Γούλιας που κατάγεται από την Κύθνο, Βασίλης Παρασκευαΐδης που κατάγεται από την Άνδρο και Νίκος Λογοθέτης που κατάγεται από την Κίμωλο.
 
Ο Πάνος Καμμένος συζήτησε με τους κατοίκους των νησιών τις Αρχές του προγράμματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους των Κυκλάδων.
 
Σκοπός της περιοδείας είναι επίσης η γνωριμία των πολιτών με τους υποψήφιους βουλευτές και παράγοντες του Κινήματος.
 
Οι κάτοικοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
 
 
Φωτογραφίες από την πρώτη στάση στη Τζιά.
 
      
 
 
 
Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Κύθνου τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο. Ο Πάνος Καμμένος, μετα από πρόσκληση  του κυβερνήτη επισκέφθηκε το σκάφος εκπαίδευσης Λιμενικού Σώματος "Φούρνοι" που βρισκότας σε εκπαιδευτικό ταξίδε στην Κυθνο για να ευχηθεί στους νέους αξιωματικούς.
 
        
 
     
 
Τρίτος σταθμός της σημερινής περιοδείας η Σέριφος, όπου την αποστολή με επικεφαλής τον Πάνο Καμμένο υποδέχθηκαν εκπρόσωποι του τουρισμού του νησιού, με τους οποίους μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου. 
 
        
 
        
 
 
Στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στις Καμάρες (λιμάνι) της Σίφνου βρήκε λίγο χρόνο για να ανάψει ένα κερί - όπως είπε ο ίδιος - ο Π. Καμμένος, ενώ αργότερα είχε συνάντηση με το δήμαρχο του νησιού κ. Ανδρέα Μπαμπούνη με τον οποίο είχαν εκτεταμένη συζήτηση για τα προβλήματα των Δήμων και ειδικότερα των μικρών Δήμων των Κυκλάδων (σοβαρότερο ζήτημα η έλλειψη χρηματοδότησης λόγω μνημονίου και «Καλλικράτη»).

Στη συνέχεια, μαζί με πολίτες μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων του νησιού ανέβηκαν στην πρωτεύουσα της Σίφνου όπου ο Π. Καμμένος περπάτησε την παραδοσιακή χώρα Σίφνου. 
 
     
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου