Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ



Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος ανήγγειλε σήμερα Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 σε συνέντευξη τύπου στη Μυτιλήνη ότι επικεφαλής της επιτροπής προεκλογικού αγώνα του κινήματος αναλαμβάνει ο πολύπειρος τέως βουλευτής του νομού Γιάννης Γιαννέλης.
Επίσης αναλαμβάνει και τον Τομέα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Γραμματεία των Διεθνών Σχέσεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Όπως τόνισε ο Πάνος Καμμένος ο κ. Γιαννέλης ανέλαβε τη θέση αυτή χωρίς να δεχθεί εκλόγιμες θέσεις ως αντάλλαγμα είτε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας είτε πολύ περισσότερο στο νομό Λέσβου όπου θα στηριχθεί απόλυτα η υποψηφιότητα του Σπύρου Γαληνού, ο οποίος είναι και ο επικεφαλής της λίστας Λέσβου έχοντας σαρώσει την πρωτιά στις προηγούμενες εκλογές έναντι όλων των υποψηφίων όλων των κομμάτων.
Ο Γιάννης Γιαννέλης, εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για αυτή την εξαιρετικά σημαντική επιλογή στο πρόσωπό του λέγοντας ότι:
«Ανέχθηκα πολλά μέχρι σήμερα από ένα κόμμα που έδωσα για χρόνια τη ζωή μου με αγώνες, αλλά τώρα έρχομαι με το κεφάλι ψηλά, συστρατευτόμενος με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να δώσω μάχη στο πλευρό του Πάνου Καμμένου για να πάρουμε πίσω την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου